Manja slova Veća slova RSS

Pitajte potpredsjednika Vlade

>

Najava: Konferencija za medije Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja povodom tri godine rada Vlade

Datum objave: 16.12.2019 09:08 | Autor: MPRR

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u utorak, 17. decembra, održaće konferenciju za medije, povodom obilježavanja tri godine rada Vlade Crne Gore. 

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović predstaviće rezultate koji su postignuti u proteklom periodu u oblastima poljoprivrede, ruralnog razvoja, ribarstva, bezbjednosti hrane, šumarstva i vodoprivrede.

Konferenciji će prisustvovati značajan broj poljoprivrednih proizvođača i prerađivača, predstavnici udruženja poljoprivrednika i klastera, udruženja ribara, kao i kompanija iz oblasti agroindustrije.

Konferenciji će prisustvovati i predstavnici brojnih institucija, međunarodnih i domaćih organizacija, koji su partneri u realizaciji politika koje sprovodi Ministarstvo – predstavnici Delegacije EU u Crnoj Gori, Svjetske banke, Svjetske zdravstvene organizacije, Investiciono - razvojnog fonda, Privredne komore Crne Gore, naučnih i stručnih institucija, brojnih institucija na državnom i lokalnom nivou, predstavnici civilnog sektora i medija. 

Konferencija će se održati u vinskom podrumu Šipčanik, “13. Jul Plantaže“, sa početkom u 11,00h.

Pozivamo predstavnike medija da isprate ovaj događaj.

Kontakt osoba: Irena Kovačević
Savjetnik za odnose sa javnošću
tel: 067 201 594

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA